Thailand dag 9, 10, 11

Hej pa er allesammans!

Dag 9:
Idag var vi och utforskade runt om krabi. Bengt och Noj var snalla att visa oss runt lite och vi var till nagra strander vid namn Klong muang, Nopprapat thara och Tuubkaek beach. Darefter akte vi till en fiskfarm och kollade/matade hungriga kattfiskar. Det fanns aven manga andra fiskar och krokodiler. Bilder kommer lite senare.

Dag 10:
Idag var vi pa utflykt till ett antal oar. Forst akte vi ut till en lite mer okand o som hette Daeng island, dar det var snorkling som gallde. Det fanns ingen strand dar utan vi stannade i speedboaten en bit ut och fick hoppa i direkt vid reven. Vi hoppade i pa en gang, men Asa greps av panik eftersom hon aldrig snorklat forut, sa hon simmade upp igen.

Efter Daeng island akte vi till tva andra sammansatta oar som hette Rai island o Pakbia island. Ytterligare tva ratt okanda oar, men pakbia var valdigt fin anda med blatt vatten och bra snorkling. Mycket av botten var tackt utav sten. Lite trakigt, men det gick bra att snorkla, och da vagade sig aven Asa ut en bit :)

Darefter akte vi till Paradise island, en o liknande Mayabay (dar The Beachfilmen spelades in). Dar kan man kalla fin o, men anda inte finaste stranden. Det fanns en inhagnad for de som ville snorkla, samt plats for bara simning. En vadigt mysig o!

HONG ISLAND/Hong beach vantade darefter! Och den var verkligen hojdpunkten pa var utflykt! Med en sand som var som mjol mellan tarna och vatten liknande klaraste kristall fanns inget att klaga pa. Otroligt bra snorkling dar oxa, dar aven Asa vagade sig ut och se lite fina fiskar. Ja, vi ville aldrig darifran! Vi holl pa att missa baten till nasta o pga att vi snorklade. Vi sag aven en varan da vi skulle ata lunch pa hong. Sag ut som en mindre dinosaurie och var kanske 2 m lang.

Hong's lagoon var varan sista destination. Det blev tyvarr en ganska kort tripp dit pga lagvattnet. Otroligt klart och fint vatten, trakigt att vi inte fick se mer.


Daeng island


Andreas snorklar vid Daeng Island


Pakbia Island




Paradise Islands vita strand


Hong island. Fick tyvarr inte fler bilder an denna,
men det var mkt finare an det ser ut. Och med absolut kritvit sand.


Varanen
Citat:''Lika lang som Andreas, 2 meter.'' 


Asa ater lunch pa Hong Beach




Hong's lagoon


En nojd Andreas :)


En nojd Asa :)

Dag 11:

Idag har vi varit i krabi town och shoppat lite.

Nu ska vi ga och kolla i stand, sa GOD JUL pa er alla! Vi far se ifall vi hittar ett julbord pa nagot hotell for ett hyfsat pris, annars ater vi nog som vanligt pa nagon restaurang och firar pa beachen. :)

Kramar Andreas o Asa!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ojoj vad vackert det är! Och så mysigt :D Fan vad coolt att se krokodiler och varaner i verkligheten!! :O GOD JUL SÖTNOS <3 Och god jul Andreas med förstås :>

2008-12-23 @ 16:08:55
URL: http://andresen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

GOD JUL! :D

2008-12-24 @ 14:59:06
Postat av: Nathalie

Ja jag längtar också tills du kommer tillbaks. Skulle behöva prata ut med nått mer än just det där med. :/ Hade du det bra i Jul ? :D

2008-12-25 @ 14:29:21
URL: http://andresen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0